Agenda

Dit jaar zetten wij drie fantastische voorstellingen neer op unieke locaties. Zet alvast de volgende data en tijden in je agenda:

Algemeen programma*:

20.00 uur Bar geopend

20.15 uur Optreden Singer Songwriters

20.45 uur Start voorstelling

* De laatste voorstelling begint alles een halfuur eerder.

Zaterdag 29 juni 2024 – Absurd Hero van Roman Skadra – Cathalijnepolder in Vathorst

Wat is succes? Is verliezen een mindset? Kun je geluk vinden in je strijd? Wat als je tegen een object strijd, kun je dan winnen, want strijdt het object ook?

In ABSURD HERO onthult een waanzinnig drama tussen de kunstenaar en een grote, 25 kg zware, rode, wandelende bol. De kunstenaar begeeft zich herhaaldelijk in uitzichtloze situaties op de grens tussen fysieke en emotionele uithoudingsvermogen.

©Bernadette Fink

Zaterdag 27 juli 2024 – Hush van De Dansers – Tegenover de Engweg 28 in Hoogland – Skatepark Hoogland

In Hush zoeken De Dansers troost in dans en muziek. Een hand op je schouder; een tweede stem die met je meereist, waar je ook gaat; een ritme waar je in kan leunen, zoals in een omhelzing. 

Zaterdag 10 augustus 2024 – Yin van Cie Monad – Seinwachter – WagenwerkplaatsSoesterkwartier

Cie Monad, uit Frankrijk, laat je hersenen kraken met hun show ‘Yin’, waarbij jongleren en dansen in een betoverend samenspel worden gecombineerd. Het duo laat je bijna in een trance raken met hun hypnotiserende derwisj dans, waarbij de choreografie het ritme bepaalt en je meeneemt op een moderne, ritmische reis. Twee draaiende lichamen jongleren en dansen als derwisjen op topsnelheid, je naar hogere sferen brengend. Sneller, sneller en nog sneller….!